קדימה צורן של ימינו היא כל כך אחרת מקדימה צורן של פעם.
בלי ששמנו לב, הישוב הפך להיות מזמן “המרכז” לא רק של קדימה צורן, אלא של כל הישובים מסביב.
אם נסתכל מעט שנים לאחור, לא היה כמעט אף מוסד או מותג מוכר של אוכל או קמעונות בישוב.
ופתאום, מוסדות ומותגים הכי שווים של אוכל וקמעונות הגיעו לישוב …ליד הבית!
מאד פשוט להבין למה ואיך קורה דבר כזה – תושבים איכותיים שרוצים להנות מהמוצרים הטובים ביותר.
אז אחרי שזכינו בישוב לסופר פארם, רמי לוי, בורגר סאלון, פסטה בסטה, פוקס ועוד, לא היה דבר טבעי יותר מלזכות בישוב לקצביה שתתן מענה לתושבים אניני טעם שרוצים את הטוב ביותר.
עמית ולימור זאב, תושבי הישוב זיהו את הצורך והחליטו לעשות את זה. אבל לא סתם לעשות את זה, אלא לעשות את זה בגדול.
יש מקומות שמהרגע שנכנסים אליהם, אתם מרגישים שהגעתם למקום הנכון. זה יכול להיות בזכות המיקום, זה יכול להיות בזכות המקום, זה יכול להיות בזכות האיכות וזה יכול להיות בזכות האווירה. במקרה של A-Meat, זה בזכות השילוב המנצח של כל הדברים הללו.
נתחיל במיקום – כבר דיברנו על מעצמת המסעדות והקמעונאות שהפכנו להיות, אז המיקום של A-Meat הוא בדיוק באמצע של כל הדבר הזה. מה יותר נוח לעשות את כל הסידורים במקום אחד? מגיעים לרולדין סנטר, חונים ובין הארוחה, לבין סופר פארם לבין הקניות, נכנסים ל- A-Meat.
נמשיך במקום – כחובב בשר כנראה שביקרתי עד היום במעל מאה קצביות ואטליזים.
ב- A-Meat הצליחו לייצר משהו אחר מכל מה שראיתם. חנות ענקית ורחבת ידיים שיש בה את כל סוגי הבשר שאתם יכולים לחלום עליהם. כאטליז איכותי יש גם מגוון גדול של מוצרים משלימים – החל מרטבים ועד תוספות לבשר וגן עדן דמיוני לחובבי בירות עם מעל ל- 300 סוגי בירות מכל העולם! חלום!
נמשיך באיכות – על התחושה של הביס הראשון של הסטייק שאכלתי בארגנטינה, אני יכול לכתוב סדרת ספרים עבי כרס. תחושה שאני מנסה לשחזר כבר מעל עשור בישראל בלי הצלחה.
כבר בביס הראשון של הבקר המשובח והמיושן של A-Meat זה קרה. אותה תחושה של בשר איכותי כמו שאנחנו לא פוגשים מספיק בארץ שלנו שגורמת לי לחזור כל פעם מחדש בשביל טעם חלומי.
ונסיים באווירה – הרשתות החברתיות שינו את כולנו והתחלנו לאכול על העיניים. אם פעם היינו מסתפקים בביס טוב, היום אנחנו גם רוצים להרגיש אותו. אנחנו רוצים לחוות, להרגיש, להתרגש ובסוף גם לאכול. ובאווירה, A-Meat השתמשו במתכון סודי ונדיר שתרגישו בשניה שתעברו את מפתן הדלת. פשוט תעשו את זה ותבינו על מה אני מדבר …
הימים שנסעתי ליפו בשביל קבב יוצא דופן, לחולון בשביל פרגית של פעם בחיים ולרמת ישי בשביל סטייק מדהים, הסתיימו. היום, אני נוסע 5 דקות לאזור התעשייה שלנו, חונה ועד שהמנגל מתחמם, אני כבר חזרה בבית עם בקר, כבש, עוף, הודו, אווז וכל מה שמסביב.
עכשיו תורכם להנות! מחכים לכם ב- A-Meat בימי ראשון עד חמישי בין השעות 9:00 ל- 21:00 וביום שישי בין השעות 8:30 ל- 15:00. נפגש שם!