כשנכנסתי לראשונה ל “נתחים point” קצביית בוטיק הממוקמת באבן יהודה, הרגשתי משהו שונה באווירה של המקום. אולי זה העיצוב המיוחד והמוקפד, אולי המבחר העצום של סוגי הבשר, אולי זו קבלת הפנים החמה של איטן ושל גיל ואולי זה הכל ביחד. מה שבטוח, שכחתי לגמרי שאני ממהרת לפגישה והתיישבתי על “הבר” לשתות כוס יין, ככה סתם באמצע היום וצללתי לשיחה מהנה במיוחד על בשר ועל החיים.
“נתחים point” הוא עסק משפחתי שמנוהל על ידי גיל ואיטן, הבעלים של החנות. הם מעניקים חוויית שירות יוצאת דופן ללקוחות. כל לקוח שמתעניין בתחום הבישול, מקבל הדרכה צמודה ומקצועית לגבי סוג הנתח והדרך הטובה ביותר לבשל אותו, כולל מתכונים שווים. לא פלא שלפעמים לקוחות מגיעים לחנות עם התבשיל מוכן כדי שגיל ואיטן יטעמו ויחוו את דעתם הכנה…
שאלתי את גיל מה ניתן למצוא בחנות: “אצלנו ניתן כמובן למצוא מוצרים בסיסיים, כמו נתחי עוף נקיים מנוצות ובשר בקר, לצד נתחים מיוחדים, כגון: טומהוק, פריים ריב, פיקניה, T-BONE, צלעות טלה והכל נעשה בשיטות קיצוב שונות ומיוחדות.יתרה מזאת, אנו אף מספקים חלקי פנים בהזמנה של 24 שעות מראש. כל המוצרים הטריים הללו נשמרים במקרר יישון ענק שמרכך את הבשר ומציג לראווה את כל הסחורה היפה שלנו. כמו כן, אנו מציעים גם מעשנות למכירה במחירי יבואן, יינות, רטבים מיוחדים, שמנים ועוד”.
הנה לכם חידה קטנה: מה הקשר בין קריירה ענפה בשירות הלקוחות לבין הקמת קצבייה? את זה רק גיל, הבעלים של “נתחים point” יכול לספר לנו…גיל עבד כמנהל שירות לקוחות מעל עשור וזה בעצם הסוד שהופך את המקום להרבה יותר מקצבייה במובן הקלאסי שלה.
גיל מספר: “אם יש משהו שלמדתי במהלך שנותיי הרבות כמנהל שירות לקוחות, הוא ששירות טוב זה הבסיס לעסק מוצלח. לכן, כל לקוח שנכנס אלינו זוכה לקבלת פנים חמה וכוסית של משקה אלכוהולי. הוא גם מוזמן לשבת איתנו על הבר שניצב במרכז הקצביה, בו אנו מציעים בירה מהחבית, וויסקי איכותי תוצרת הארץ (נכון מפתיע?) וכו’, ובהמשך לטייל ולמצוא לעצמו את המוצרים המתאימים עבורו. בימי שישי מסוימים, לא רק שהלקוחות מוזמנים לשתות איתנו אלא גם לאכול איתנו- כל לקוח מקבל מנה בשרית קטנה ועסיסית פרי ידנו, שיוצאת היישר מהמעשנה שלנו. אם אהב את מה שטעם, הוא מוזמן לקנות לביתו מוצרים פרי ידנו אותם הוא יכול להכין בביתו: עראייס, קבב, המבורגר ומעורב ירושלמי. כל אלה ללא גלוטן, שכן הם משולבים אך ורק עם תבלינים או ירקות”.
אין פלא שתוך שנה “נתחים point” הפכה להיות שם דבר בכל אזור השרון. יש גם לקוחות שמגיעים במיוחד מהמרכז, כי על בשר איכותי לא מתפשרים. מדובר במקום מדהים שבו הקנייה היא לא הדבר החשוב ביותר, אלא רק עניין שולי בתוך מקום שקם בראש ובראשונה על טהרת האוכל, ההנאה והחיבור בין האנשים.
אז אנחנו עדין לא יודעים כמה אנשים ניתן יהיה להזמין בחנוכה והאם אפשר יהיה לעבור בין ערים, האם יהיה סגר או לא יהיה, אבל אנחנו בטוח יודעים מאיפה יגיע הבשר ושאר הפינוקים …אתם בדרך???
נתחים Point מחכים לכם ברחוב העצמאות 3 באבן יהודה.