עם סגר או בלי סגר, זה היה עניין של זמן עד שכיתות, שכבות ובתי ספר יתחילו להסגר בישוב.
בדיוק כמו בכל המדינה, בימים האחרונים יש עלייה משמעותית בכמות הנדבקים.
בפחות מ- 100 שעות האחרונות התגלו כבר 9 חולים חדשים.
סך החולים הפעילים בישוב עומד כרגע על 17 וסך החולים המצטבר ממרץ עומד על 131.
היום (יום שבת) בצהריים קיבלו הורי שכבת ט’ בחטיבת גוונים בקדימה הודעה על כך שילד מהשכבה התגלה כחולה בקורונה.
בשלב זה כל תלמידי שכבת ט’ התבקשו להישאר בבידוד ובשעות הקרובות תתחיל בדיקה אפידמיולוגית אשר בסיומה יתקבלו הנחיות והנחיות מדויקות לתלמידים השכבה, תלמידי בית הספר והצוות החינוכי.
הסיפור הזה מגיע כיומיים לאחר הסיפור יוצא הדופן שפרסמנו על תלמידי חינוך מיוחד מהישוב שהנהג שלהם התגלה כחולה קורונה, כאשר ההורים חוששים שהוא הסיע את הילדים בזמן שהוא המתין לתוצאות בדיקה – לקריאת הכתבה.
לפורטל מגיעים לא מעט דיווחים על תושבים שאינם חובשים מסיכה ואף עסקים שאינם מתנהלים בהתאם לתו הסגול. נראה שהשבועות הקרובים עם הסגר הצפוי, תהיה הזדמנות טובה להגדיל את האכיפה בנושא ולוודא שהישוב שלנו נשאר בטוח וירוק.
במידה ואתם נתקלים בהפרת הנהלים בישוב ובעסקים, אתם מוזמנים לשלוח לנו מידע ותמונות בנושא לכתבה שנעלה בתקופה הקרובה.
בריאות ונמשיך לעדכן!